Advies

Na meer dan 5 jaar succesvolle samenwerking bij KaVo dental, hebben Mathieu en Alex de handen ineen geslagen en besloten om een eigen dentaal depot te runnen. 

Alex, van opleiding master in de fysiotherapie, is reeds actief in de medische industrie vanaf 2001. In 2007 is Alex begonnen als Dental Equipment advisor voor Arseus Dental en werd in 2011 door KaVo Dental GmbH weggeplukt om de functie van Sales en Marketing manager BELUX te vervullen. Sport en familie zijn de rode draad in zijn privé leven en alles wat hij onderneemt gebeurt met passie. Alex, de ‘mauve padeller’ uit Oostende met een passie voor het wielrennen.

Mathieu werkt al meer dan 25 jaar in de medische sector, waarvan 7 jaar in de dentale branche. Zijn interesse gaat onder meer uit naar het optimaliseren van het bedrijf door middel van ervaringen opgedaan met de diverse verbetersystemen zoals Six Sigma, Lean en DBS. Gezin en familie staan centraal in zijn leven. Mathieu, de FCU fan, met passie voor Formule 1.

De competentie die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd wensen wij te gebruiken om in de praktijk de nood van de klant  te vervullen met professioneel advies en het aanbieden van kwaliteitsvolle materialen. Door onze persoonlijke service streven wij bij elke klant naar een langdurig partnership. 

Bel, app of mail ons ▸

Scroll naar boven