Al zeven jaar M-A-C

Bericht door Alex Michils op

Materiaal - Advies - Care

Bij MATERIAAL kiezen wij bewust voor topproducten die onderscheidend zijn en een toegevoegde waarde bieden aan de dental professional

Met ADVIES staan we voor je klaar met zeer handige protocollen, guidelines en instructies over onze producten gekoppeld aan nuttige tips & tricks uit ons rijke verleden.

Met CARE leveren we (unieke) diensten zoals demo’s, proefplaatsingen van zadelstoelen op maat, digitale consults én herstel van alle merken roterend instrumentarium door een erkend hersteller aan democratische prijzen.

Deze drie pijlers zorgen ervoor dat MAC Dental onderscheidend is voor jou als tandheelkundig professional. Via onze maandelijkse nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze pijlers.

 

MATERIAAL

AquaCare poeders voor uiteenlopende toepassingen

Voor het AquaCare-systeem is een reeks poeders beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen. De poeders zijn in te zetten voor preparatie-werkzaamheden, prophylaxe-behandelingen, maar ook het verwijderen van composietresten of te gebruiken voor herstelwerkzaamheden van composiet.

Alle AquaCare-poeders komen in een handige cartridge, speciaal voor gebruik in het AquaCare-systeem, waarmee binnen een handomdraai geswitcht kan worden naar een andere toepassing.

Ontdek alle voordelen van de poeders > 

 

ADVIES

AquaCare Guidelines & Procedures

In deze AquaCare Guidelines delen we een aantal instellingen, zoals hoeveel luchtdruk, welk poeder en welk handstuk je dient aan te houden om de meest voorkomende procedures succesvol uit te voeren.

Sommige instellingen zijn aanpasbaar naar eigen wens. 

Download de sheet met handige AquaCare procedures > 

 

CARE

Voordelig en snelle reparatie van alle merken van roterend instrumentarium

 

Zijn je instrumenten toe aan reparatie? MAC Dental biedt je een gratis offerte met zeer scherpe prijzen voor herstel.

Nieuwe instrumenten zijn vaak duur in aanschaf en weggooien is zonde. Maak daarom kennis met onze  reparatieservice: uw instrumenten voordelig en snel gerepareerd.

Je kunt bij ons terecht voor het repareren van alle merken zoals KaVo, W&h, Morita, MK-dent, Faro, BienAir, etc. De instrumenten hoeven niet bij ons te zijn aangeschaft. De door ons uitgevoerde reparaties zijn geheel volgens de door fabrikant opgelegde normen. 

Download reparatieformulier > 

PROMO

ERGOsp zadelstoelen = 5% of 10% korting!

Koop twee ERGOsp zadelstoelen in onze webshop en krijg 5% korting. Bij aanschaf van vier of meer zadelstoelen ontvang je zelfs 10% korting!

Bekijk de promo hier >

 

Bij Dentius Brugge, praktijk Vijverhof kiezen tandarts Kiekens en zijn team bewust voor een ergonomische werkhouding met een nieuwe set zadelstoelen van ERGOsp!


Deel dit bericht



← Eerder bericht Nieuwer bericht →